Η Α.Γ. ΡΑΣΚΟΣ ΑΕ.

Η Α.Γ. ΡΑΣΚΟΣ ΑΕ. είναι σήμερα στην Ελλάδα μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας φλαντζών και ανταλλακτικών αυτοκινήτου.
Ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί συνέχεια της προσωπικής επιχείρησης κατασκευής φλαντζών που ίδρυσε το 1947 ο Γεώργιος Ράσκος.

Ως μια από τις ιστορικότερες και μακροβιότερες εταιρείες του κλάδου, που ήδη έχει περάσει στην τρίτη γενιά, είχε ως αρχικό αντικείμενο την κατασκευή και εισαγωγή φλαντζών στεγανοποίησης για όλους τους κινητήρες επιβατικών, φορτηγών, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων, μηχανών θαλάσσης και βιομηχανικών εφαρμογών.

Σήμερα, έχοντας επεκτείνει την δραστηριότητά της στα ανταλλακτικά επισκευής κινητήρα, ανταλλακτικά service, καθώς επίσης και στα λιπαντικά, αντιψυκτικά και χημικά, προμηθεύει την ελληνική αγορά με κάποια από τα κορυφαία brands και συγκαταλέγεται στις πιο γνωστές και αναγνωρίσιμες επιλογές του σύγχρονου επαγγελματία εμπόρου ή μηχανικού. Είναι προσανατολισμένη στην χοντρική πώληση και εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο
καταστημάτων στην Αθήνα, την Νότια Ελλάδα, την Ήπειρο και τα νησιά.

Έτσι, με περισσότερους από 35.000 κωδικούς ανταλλακτικών και πλούσια παρακαταθήκη, η Α.Γ. ΡΑΣΚΟΣ Α.Ε. αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαθέτοντας φλάντζες, τσιμούχες, ελατήρια εμβόλων, έμβολα, χιτώνια, βαλβίδες, κουζινέτα, ωστήρια, εμπρόσθιο σύστημα, ιμάντες, μπουζί, φίλτρα, αντλίες νερού, είδη φρένων, μαρκούτσια, βάσεις μηχανής, ρουλεμάν.

Με βασικούς προμηθευτές τις ηγετικές εταιρείες aftermarket και εργοστάσια ανταλλακτικών που κατασκευάζουν και διαθέτουν μερικά από τα γνωστότερα και ποιοτικότερα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία (GOETZE, SR AUTOTEILE, PAYEN, GLYCO, NUERAL, SM, AUTOVENTIL, TP, NDC, MOOG, QUICK STEER ,CHAMPION, AE, BERAL, FERODO, FP DIESEL, SEALED POWER, NATIONAL, ELWIS, KP, DOLZ, MWH, RS AUTOTEILE, MOGUL OIL, DAYCO), η Α.Γ. ΡΑΣΚΟΣ Α.Ε. φιλοδοξεί να συνεχίσει να αποτελεί μια από τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις για τον σύγχρονο απαιτητικό επαγγελματία.

Φιλοσοφία και διαρκής επιδίωξη της εταιρείας, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και η ευρύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους με ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.